Моят гараж

Ами да ми е честит новият гараж. 🙂 Позволявам да ми звиждате, защото в града и с кола – трудно се живее без подобно улеснение, което защиват возилото от вредни атмосферни влияния и от неприятели с афинитет към кражбите. Като се замисля, това е валидно не само в градски условия, но и навсякъде.

Secdoor_ExS

Решението ми бе скорострелно взето, имайки предвид изгодната цена и близостта на имота до моя дом. Единствената ремонтна дейност, с която трябваше да се справя, бе подмяна на гаражни врати. Спрях се на Secdoor врати за гаражи, защото прочетох отлични отзиви от продуктите им в интернет, а и приятел ми ги препоръча горещо след безпроблемна експлоатация вече пета година. Впечатли ме и фактът, че компанията е с дългогодишна история на пазара, а в условията на криза, каквато повечето от нас изпитаха с пълна сила през последните години, само най-добрите оцеляват.

Спрях се на варианта Secdoor ExS, защото ми обясниха, че той е за предпочитане пред ролетни врати или врата тип „Летящо крило“, когато говорим за сгради, за които не се изисква допълнителна изолация, максимално безшумен е и не се смущава при движение. Освен това е предосатвена опция за пълна персонализация, така че всички да са доволни. 🙂

Обещавам да споделя впечтления от първа ръка съвсем скоро, а дотогава ви пожелавам да се насладите на лятото с пълна сила!