Когато колегите са супер

Случвало ли ви се е да работите на място, където се чувствате като у дома си. Чакате с нетърпение всеки нов ден, в който се се срещнете отново с колегите си и ще се изправите пред предизвикателствата на работния процес с усмивка и добро настроение.

В същото време знаете, че можете да разчитате на тези хора и при всяка трудност, която срещате в работата си да можете да се обърнете към тях за помощ. А когато работния ден свърши винаги е приятно да излезете и да пиете по една бира с тези хора и да отпочинете и да се забавлявате заедно. Да се посмеете на ситуациите от деня или просто да отдъхнете след натоварващия ден.

Вариантите са много, но най-хубавото е, че ви харесва да си прекарвате времето заедно с тези хора. Това прави времето на работа по-приятно, по-ползотворно. А работодателите, които са успели да подберат такъв колектив от служители, които си пасват, могат единствено и само да са доволни, тъй като това означава, че хората ще идват с желание на работа и много по-трудно ще напуснат едно такова място, с което имат вече силно изградена емоционална връзка.

А вие как се чувствате на вашето работно място?