Звезден подарък

От опит знам, че още една креативна идея за подарък не е излишна. Особено пък сега, когато е сезонът на изненадите и то на масовите такива. Тъй като с жена ми редовно се затормозяваме с избора на интересни подаръци, реших, че ще е добре да ви споделя последните ни открития. Те са подходящи както за рождени и имени дни, така и за новородени. Стана ли ви интересно?

Чрез разглеждане на множество онлайн страници за подаръци, попаднахме и на едни малко по-нетрадиционни. Аз бих ги нарекъл звездни – и преносно, и буквално. За да разкрия магията, ще ви кажа, че са два. Единият включва подарък звезда, а другият точното звездно небе в определен момент. Как е възможно това?

Първият подарък се извършва от специално сертифицирани фирми по цял свят. И в България има такава. Чрез нея избираш определена звезда, която може срещу определено заплащане да бъде кръстена по желан начин. Е, в повечето случай хората я кръщават на човека, на който я подаряват. Разбира се, може и да експериментирате и да развихрите въображението си с прякори, умалителни и какво ли не.

Другият подарък включва звездна карта, която е запечатала конкретен момент. Това може да бъде раждане, запознанство или пък нещо друго. Някои хората предпочитат да разширят подаръка и да подарят не само звездното небе, но и натална карта. Тя включва определени характеристики на зодията и позиции на планетите, които определят ключови моменти от живота. Тук аз съм леко скептичен, защото не вярвам напълно в астрологията, но ако имате приятел, който би харесал подобно неща, изберете му такава карта за подарък.

Надявам се информацията да ви е била полезна и че ще използвате идеите, за да зарадвате любимите си хора. Весели празници!