Нов модел Жена

df764a5fad95abec661b6654949876cbДами и господа, представям ви най-новият модел Жена. Забележете главното „Ж“. Тя е супер майка, хипер домакиня и добра съпруга.

Всяка сутрин приготвя закуската, подготвя децата за училище, проверява им уроците, изслушва проблемите им, завива и приспива вечер. Тя умее да готви превъзходно, кърпи, пере, глади и почиства. Изпраща те на работа с усмивка, посреща те със салата и ракия, глези те, изтърпява глупостите ти и лошите ти настроения, не мърмори и не ти държи сметка, когато закъснееш от работа. За капак ходи на работа и допринася за семейния бюджет. Тя е стилна, красива, умна и забавна и е изцяло ВЪОБРАЖАЕМА.

За жалост „идеалната“ Жена все още не е сътворена от човечеството. И като казвам „човечество“ нямам предвид нас, мъжете (да не помислите,че това е сексистка публикация – не, няма такова нещо). Идеята ми е, че за да съществува, поправка – да се роди идеалната жена трябва да има повече мъже, които да не се държат като идиоти и които да им дават по-малко поводи за недоверие. Всеки мъж иска идеална партньорка,  но я описва така сякаш е нов модел автомобил или робот, последно поколение. Така и един приятел, който не спира да мечтае за Нея и й приписва качества на неодушевен предмет. Гореописаната красавица е изцяло негово творение. Често я доукрасява и добавя още специфики в техническата й характеристика. Моят извод беше: „Значи искаш бездушна, автоматична машина, която да поеме всичките ти отговорности?“ Той се смее.

Дами и господа, няма идеална Жена. Не я търсете, тя няма да се появи. Има само истинска жена, която ще има същите изисквания към партньора си, че даже повече. Защото за да отговориш на нечии очаквания, трябва да имаш същото насреща си. Това е истината и за теб, приятелю. А сега приятен ден и до нови срещи!