Един човек със силен характер

confident-man_finalПонякога хората със силен характер плашат останалите. Някои мислят, че искаш да доминираш, други те смятат за груб. Хората, които изглеждат силни отвън, понякога са много меки отвътре, просто трябва да разчупиш черупката им. Ако някой се страхува от силния ти образ, то това най-вероятно е защото не разбира как може да се чувстваш добре в кожата си, без всъщност друг да ти потвърждава колко си добър.

Силните личности обикновено са добре информирани по всички въпроси. Понеже те използват мозъка си, не могат да търпят някой да си прави прибързани заключения без да е помислил или да се изказва, без да е наясно за какво говори.

Като силен характер, както вече споменах, ти не разчиташ някой друг да ти казва на какво си способен и какъв си. Някои хора се нуждаят да чуват тези неща, за да се почувстват по-добре, но ти не си от тях. Оправяш се сам, знаеш кой си и докъде можеш да стигнеш.

Човекът със силен характер не иска да чува извинения. Понеже съди за хората по себе си и е свикнал да намира решения, а не да се оплаква, той не търпи някой да му се жалва, че нещо не се е получило както трябва.

Нужно ли е да казвам, че на силните хора не им се е случвало да се чувстват плахи. Те винаги смело се впускат в начинания и не че не изпитват страх понякога, но не му дават да ги завладее.

Аз познавам един такъв човек и смея да твърдя, че в него наистина има нещо особено, от което някои се страхуват, затова се държат на дистанция, но веднъж станал му приятел, той ще ти бъде лоялен докрай.