Анджелина Джоли – една различна красавица

Една истинска и не толкова бляскава новина разтърси иначе обсипания със звезден прах свят на Холивуд, а и всички нас: Анджелина Джоли е премахнала оперативно двете си гърди, след като разбира от ДНК анализ, че има реалната опасност от 87% гърдите й да развият ракови клетки и 50% същото да се случи и с яйчниците.

Актрисата обяви, че решението изобщо не е било леко, но сега се чувства в безопасност и спокойна, предотвратявайки навреме непредотвратимото. Споделя, че има късмет с мъж до себе си като Брад Пит, който я е подкрепил безрезервно.

Angelina Jolie to visit Syrian refugee camps in Kurdistan Region

Не съм жена и не мога да си представя какво чувстват жените в такъв момент, когато разберат, че мастектомията е неизбежна. Да ти отнемат част от женствеността и да не знаеш дали в крайна степен всичко това ще си е струвало, сигурно е нечовешко душевно разкъсване.

Мисля, че Анджелина неведнъж е доказала своята свръх природата. Освен че е безумно изписана и съвършена, актрисата следва мисия на този свят, опитвайки се да го направи едно по-добро място за живот. И успява. След като осинови 3 деца и вдъхнови много бездети двойки по света да сторят същото със сирачета от бедстващи райони, днес Джоли даде кураж на всички жени по света, болни от рак на гърдата, подлагайки се на двойна мастектомия, въпреки че към настоящия момент е абсолютно здрава.

Как да не я боготвориш тази жена, различната красавица?