Защо мъжете обичат колите си?

Това е един фундаментален въпрос, който жените с години не могат да разгадаят. Тук съм, за да дам малко яснота. Всичко ще бъде пречупено през моята гледна точка, естествено, но може да се извлече полезна информация и да се направят някакви изводи.

Чувството да подкараш една кола е различно за двата пола. За мен да подкарам такава машина е символ на мъжественост, на сила, на власт над колата. Ръмженето на двигателя при висока скорост няма равно. Как мърка само… Шофирането не е просто начин да стигнеш от точка А до точка Б, а да се накефиш максимално, докато караш. Това да имаш пълен контрол над автомобила си, да го познаваш толкова добре, че да знаеш какво да очакваш от него е нещо, което го няма с жените. Колите и мъжете просто се разбират без думи.

the-car-behind-the-modern-man-lexus-ct-1091092-TwoByOneЗа мен миенето на колата ми се е превърнало в традиция. Това е времето, което прекарвам в грижи за нея – всяка извивка отвън и всяко ъгълче отвътре трябва да светят. Придавам й представителен вид, за да е отражение на собственика си. Една кола трябва да отива на мъжа, който я кара.