Ново лого и слоган на М-тел

Днес отварям сайта на М-тел и що да видя – нов дизайн, слоган и лого! Толкова интересна ми се стори тази промяна, че реших и в блога да я отразя. В общи линии съм много приятно изненадан, оказа се, че промяната няма да е само толкова козметична, а ще включва и промяна на ценностите на компанията, а и разни други нещица, които съвсем скоро ще ни бъдат показани под обощението – нова корпоративна идентичност.

Изненада ме и нещо друго като прегледах малко мнения по форуми и сайтове – повечето хора сякаш не харесват промяната, а според мен е страхотна и това е правилният път за тази компания. От М-тел не бяха правили промени по логото, сайта и изобщо идентичността си от много време. Сайтът беше с вече поостарял дизайн, също и логото, въпреки редовните „кръпки“. Това, което виждам днес е глътка свежест в представянето на компанията.

Новият слоган не е кой знае какво на пръв поглед – „Повече за теб“, но пак ми се струва по-добър от някак безсмисленото „Това е твоят глас“. Според мен с него се демонстрира, че отсега нататък компанията ще бъде още по-ориентирана към задоволяването на клиентските нужди и прищявки, а дали наистина ще предлага повече в сравнение с конкурентите си – предстои да видим.

Като дългогодишен клиент, промяната, както казах, ме изненадва приятно и съм нетърпелив да видя какво друго, освен козметиката, ще бъде променено в Мтел. Имам повод да си мисля, че М-тел научиха за отрицателно време много уроци през изминалата година, и сега са готови да ни предоставят едно още по-добро, „еволюирало“ обслужване, чието начало поставят с промяна на символите си.