Най-накрая преместването се осъществи

Както знаят някои от вас, от известно време търсих хубав двустаен или тристаен апартамент някъде в зелената зона на София, защото старият е вече тесен за нуждите на моето семейство. За щастие, най-накрая си намерихме местенце и го купихме. Новият ни дом е тристаен и се намира на страхотно място, учудващо с добре обособени места за паркиране, а нуждите от ремонт бяха минимални.

Последната фаза от настаняването ни, беше преместването на покъщнината ни. За целта реших да се доверя на хамалите от Къщата Беглец, защото са извършвали услуги за приятели и ми ги препоръчаха. Първо дойдоха у нас и направиха оглед, след което определихме дата за преместването, което се осъществи този уикенд. Всичко мина без никакви поражения и проблеми, радвам се, че от тази фирма бяха достатъчно подготвени и нищо не успя да ги изненада. От наша страна се постарахме добре при опаковането, както и за да осигурим добър достъп на камиона до входовете на стария и новия ни блок.

Само за два дни и малко успяхме да разопаковаме и наредим всичко както си трябва, обзаведохме и детската подобаващо и сме горди и щастливи от постигнатото. Хубавото е, че новият ни апартамент е с южно изложение и добри енергоспестяващи климатици, които се надявам да ни топлят и да работят добре през зимата. От тук нататък единственото притеснение ни остават съседите, с които все още не сме се запознали. Все пак едното нещо, което човек никога не може да си избере, са комшиите 🙂 Домоуправителят каза, че скоро щяло да има среща на входа, там ще се запознаем и дано съм попаднал на хора.