Колко е-пощи имате?

at-signЩе сбъркам ли, ако кажа, че щом имате една основна електронна поща, навярно покрай нея имате и още няколко по-маловажни мейл адреси, които използвате?

В днешно време ще е истинско чудо, ако имате само една електронна поща. Като че ли стана обичайно за всеки от нас да има по една лична „спамска” поща, която да използва само за регистрации тук и там и да има една друга, която да използва, ако действително желае да има комуникация с даден човек или фирма.

Освен това да не пропускаме факта, че шансът, когато си смените работата, да се сдобиете и с нова служебна поща е голям. Непрекъснато нарастващият брой на мейл адреси в световен мащаб е прогресивно развиващата се тенденция, чиито край не знам дали ще настъпи някога. Комуникацията по мейл е толкова удобна и именно заради това се е запазила още от изобретяването на платформата на е-писма.

Единственото, което се чудя, е как ще успеем в един момент да смогнем с всичките си мейл адреси и дали в някоя поща, която вече не отваряме, няма да е случайно попаднало и останало непрочетено важно писмо…