Нова мода

Раждането е най-прекрасния и най-невероятния процес, който протича в живота на един човек. Той е свързан с много емоции и с промените, които възникват в тялото на една жена.

Свикнали сме да свързваме раждането с много болка, сълзи и адреналин на макс. Казват, че изтощението, коет чувства майката при раждането се равнявало на изкачване на връх Ботев. Със сигурност една жена изживява взрив от емоции. Дали , когато родилката усети контракции или й изтекат водите й е до грим и прическа? Според мен не, но има такива дами, за които външния вид по време на раждането е от изключително значение. Дори се е превърнало в нова тенденция. А някои от дамите, дори разчитат на професионалисти. Може би заради снимките след раждането, все пак после се кчват куп фотоси в социалните мрежи. Честно да си призная, това за мен е меко казано абсурдно. Вичко в този Свят се превърна в пошлост и показнаост, дори този скъп и интимен момент, в който се запознаваш с най-скъпото ти създание, само и само да изглеждаш добре на снимките. Това за мен е изключително повърхностно мислене. Вярно е че някои жени го правят за да се разсеят от болките, но според мен това не би им помогнало. Не смятам, че една току що родила жена изглежда ужасно, според мен този процес й дава допълнителна красота, а и майката е толкова щастлива, че всичко е приключило благополучно и е толкова влюбена в малката си рожба, че няма как да не изглежда добре. Няма по-красива жена от влюбената, нали така?

Дано скоро и тази мода отмине, защото смятам, че това е толкова мил и интимен момент, че сякаш започва да се опорачава с подобни действия, разбирам, че това е част от работата за някои жени, но тя винаги може да почака.